Zakenadres

 

Uw bedrijf gevestigd op een van onze kantoor/zakenadressen.

Wanneer u zich als ondernemer inschrijft bij de Kamer van Koophandel, vraagt men u naar uw zakenadres.

Het zou best kunnen dat u nog geen behoefte heeft aan een duur zakenadres. Ook zou het kunnen dat u alleen een webshop heeft, ook dan is een zakenadres niet noodzakelijk. In een dergelijke situatie registreert de Kamer van Koophandel uw woonadres als tevens uw zakenadres.

Nu zijn er vele situaties te bedenken dat u dit toch liever niet hebt. Ook zijn er bedrijven die zich met hun bedrijf in meerdere steden willen vestigen enz. enz.

Voor deze ondernemers bestaat een handig en goedkoop alternatief, u huurt een zakenadres op een van onze locaties in Nederland, deze zijn gevestigd in Voorburg en Zoetermeer. De kosten daarvan zijn aanzienlijk lager dan het huren van een bedrijfspand, ook wettelijk voldoet u aan alle eisen.

Ondanks dat dit een ”goedkope” manier van bedrijfshuisvesting is, lijkt het dat wij duurder zijn dan de vele andere aanbieders van (ogenschijnlijk) soortgelijke dienstverlening.

Maar opgelet… genoemde ”soortgelijke” dienstverlening is vaak niets anders dan een ”tijdelijke” oplossing voor de eigenaar/verhuurder om zijn leegstaande kantoor/bedrijfspand toch inkomsten te laten genereren.

Deze noodoplossing voor de eigenaar/verhuurder kan voor de huurder, (wellicht u) vervelende gevolgen hebben, omdat wanneer op enig moment het pand verkocht is of er is een permanente huurder gevonden, u gewoon buiten staat.

Dit zou voor u kunnen betekenen dat u kosten moet gaan maken voor o.a. uw drukwerk, uw bestaande klanten informeren, andere locatie zoeken enz.

Wij werken al jaren vanuit onze vaste locaties en zijn de ons betalende partij (onze huurder) optimaal van dienst, u bent voor ons geen ”noodoplossing”, sinds 1991 leveren wij maatwerk aan onze huurders, ook huurders in lastige situaties zijn bij ons welkom.

De maandelijkse huur bedraagt: € 121,= inclusief 21% btw.

Contracten minimaal 3 maanden.

Geen borgsom. Geen administratiekosten en geen bijkomende kosten voor extra diensten, dus wellicht zijn wij goedkoper dan onze collega’s? 

Huurbetaling kan zowel contant als per bank.

Uw correspondentie (geen pakketpost) zenden wij gratis aan u door of haalt u persoonlijk bij ons af, tevens kunt u ervoor kiezen om uw post per e-mail te ontvangen, deze optie is óók gratis!

Contact e-mail: multihomeservice@planet.nl