Briefadres (inschrijfadres)

 

Wij beschikken over briefadressen in diverse steden.

Alleen wanneer uw ‘eerdere’ aanvraag voor een briefadres door de gemeente afgewezen is ( dit dient u ons te kunnen aantonen ) kunnen wij alsnog proberen u van dienst te zijn bij het verzorgen van uw registratie in het BRP (GBA).

De kosten van een briefadres zijn v.a. € 121,= per maand incl. 21% btw, per persoon of per gezin. De genoemde kosten zijn opgebouwd uit een bedrag voor onze dienstverlening en een deel voor de hoofdbewoner van het adres.

-Uw post (geen pakketpost) kunt u persoonlijk bij ons afhalen of laten doorsturen naar een door u opgegeven contactadres.
-Wij hanteren geen borgsom, geen administratiekosten en geen opzegtermijn.

Opgelet! Uiteindelijk zal de gemeente over uw aanvraag beslissen. De hoofdbewoner van het adres of wijzelf hebben hierop geen invloed.
Mocht het zijn dat wij uw BRP (GBA) registratie kunnen verzorgen, dan bent u ons de bovenstaande maandelijkse vergoeding verschuldigd.

Uw reactie graag voorzien van uw naam, telefoonnummer en scan van de gemeentelijke afwijzing. Vriendelijk verzoeken wij u geen vragen te stellen per e-mail. Dit omdat wij uw vragen slechts in een persoonlijk gesprek correct kunnen beantwoorden.
Contact: multihomeservice@planet.nl

Zie ook onze pagina voor het gratis briefadres.  wellicht is deze optie interessant voor u?